kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Je¶li nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona g³ówna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Zwi±zki   ¯ycie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce s± dyskryminowane w pracy?





 
 

 

Dorsz w bia³ym winie

Rodzaj potrawy: danie g³ówne
Rodzaj kuchni: polska
Stopień trudności: ³atwe
Koszt: ¶redni
Czas: 5
Danie wegetariańskie: nie
Liczba porcji: 4

Składniki:

3 ³y¿eczki mas³a
1 cebula
2 z±bki czosnku
1 ³y¿ka bu³ki tartej
Szczypta soli i pieprzu
½ fili¿anki bia³ego wina( najlepiej wytrawne)
1 ³y¿eczka majeranku (mo¿e byæ te¿ oregano)

Wykonanie:

1.Po³±cz posiekan± cebul±, rozdrobniony czosnek, zio³a i przyprawy
2.Uzyskan± mieszkankê wetrzyj w filety, nastêpnie zawiñ je w foliê aluminiow± i schowaj do lodówki na ok. 2 godziny
3.Nagrzej piekarnik, naczynie do zapiekania posmaruj czê¶ci± mas³a
4.U³ó¿ filety, piecz oko³o 10 minut
5.Nastêpnie posyp je bu³k± tart±, zalej winem i dodaj resztê mas³a
6.Piecz, oko³o 15 minut

 



Mo¿esz dodawaæ zdjêcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawaæ komentarze musisz sie zalogowaæ

 


 


 
Przepis dnia: Pavlova bia³a z kiwi

Uzale¿nia i powoduje, ¿e ci którzy szukali dot±d zastosowania dla "nadmiarowych" bia³ek, maj± problem co zrobiæ z ¿ó³tkami.»