kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

 

Gulasz madziarski

Rodzaj potrawy: danie główne
Rodzaj kuchni: węgierska
Stopień trudności: łatwe
Koszt: średni
Czas: 90
Danie wegetariańskie: nie
Liczba porcji: 4

Składniki:

1 kg udźca z indyka bez kości
40 g mąki pszennej
60 ml oleju
500 g pomidorów
20 marynowanych cebulek
20 pieczarek
2 marchewki
2 papryki
1 opakowanie Przyprawy do Gulaszu

Wykonanie:

Mięso pokroić w kostkę i oprószyć mąką. Pomidory obrać i pokroić w ósemki. W garnku rozgrzać olej i obsmażyć mięso. Na patelni podsmażyć pokrojone pieczarki, marchewki i papryki, a następnie przełożyć do garnka z mięsem. Dodać pozostałe składniki i zalać taką ilością wody, aby je przykryła. Dusić przez 1 godzinę. W razie potrzeby posolić. Podawać z ryżem lub makaronem.

 


Źródło: Galeo

Możesz dodawać zdjęcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawać komentarze musisz sie zalogować

 


 


 
Przepis dnia: Pavlova biała z kiwi

Uzależnia i powoduje, że ci którzy szukali dotąd zastosowania dla "nadmiarowych" białek, mają problem co zrobić z żółtkami.»