kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

 

Halibut z Parmezanem

Rodzaj potrawy: danie główne
Rodzaj kuchni: polska
Stopień trudności: łatwe
Koszt: średni
Czas: 60
Danie wegetariańskie: nie
Liczba porcji: 4

Składniki:

3 łyżeczki oliwy z oliwek
1 łyżeczka masła
1 łyżeczka soku z cytryny
3 łyżeczki musztardy
Szczypta soli i pieprzu
455g filetów z halibuta
1 filiżanka śmietany
2 łyżeczki startego Parmezanu
80 g podsmażonej cebuli


Wykonanie:

1.Połącz oliwę, masło, sok cytrynowy, musztardę przyprawy. W tak przygotowanej mieszance umieść filety, pozostaw w lodówce na 45 minut
2.Nagrzej piekarnik do 175°C
3.Umieść rybę w naczyniu do pieczenia, polej sosem, w którym się znajdowała. Posyp Parmezanem i cebulką
4.Piecz około 15 minut

 

Dodatkowe informacje: 1 porcja zawiera: kalorie: 532 białko: 30 g tłuszcz:40 g


Źródło: www.allrecipes.com

Możesz dodawać zdjęcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawać komentarze musisz sie zalogować

 


 


 
Przepis dnia: Pavlova biała z kiwi

Uzależnia i powoduje, że ci którzy szukali dotąd zastosowania dla "nadmiarowych" białek, mają problem co zrobić z żółtkami.»