kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

 

Warzywa na winie

Rodzaj potrawy: danie główne
Rodzaj kuchni: polska
Stopień trudności: łatwe
Koszt: niski
Czas: 15
Danie wegetariańskie: tak
Liczba porcji: 6

Składniki:

½ filiżanki masła
1 łyżeczka soli czosnkowej
1 łyżeczka pieprzu
2 łyżeczki płatków migdałowych
2 łyżeczki białego wina
1 posiekana cebula
1 posiekana czerwona papryka
Po 2 filiżanki ugotowanych kwiatków brokuła i kalafiora

Wykonanie:

1. Rozpuść masło na rozgrzanej patelni, dodaj sól, pieprz i migdały. Pozostaw na ogniu aż zbrązowieją
2. Nalej wino, dodaj warzywa. Wymieszaj, pozostaw na ogniu około 5 minut

 

Dodatkowe informacje: 1 porcja zawiera: kalorie:181 białko: 3 g tłuszcz:17 g


Źródło: www.allrecipes.com

Możesz dodawać zdjęcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawać komentarze musisz sie zalogować

 


 


 
Przepis dnia: Pavlova biała z kiwi

Uzależnia i powoduje, że ci którzy szukali dotąd zastosowania dla "nadmiarowych" białek, mają problem co zrobić z żółtkami.»