kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

 

Halibut w ziołach

Rodzaj potrawy: danie główne
Rodzaj kuchni: amerykańska
Stopień trudności: łatwe
Koszt: wysoki
Czas: 30
Danie wegetariańskie: nie
Liczba porcji: 4

Składniki:

500 g halibuta lub innej chudej ryby
¼ łyżeczki papryki
½ łyżeczki cebuli granulowanej
¼ łyżeczki czosnku granulowanego
łyżeczka suszonego oregano
½ łyżeczki suszonego tymianku
szczypta pieprzu Cayenne
szczypta pieprzu
1- 2 łyżeczki soku z cytryny

Wykonanie:

Rybę podzielić na kawałki i ułożyć w natłuszczonym naczyniu do pieczenia. Połączyć wszystkie sypkie przyprawy i posypać rybę. Skropić sokiem z cytryny.

Piec przez 25 minut w piekarniku nagrzanym do 170 stopni.

 


Autor: Marta Wasiak

Możesz dodawać zdjęcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawać komentarze musisz sie zalogować

 


 


 

Babà jest pochodną ciasta rosnącego na naturalnych drożdżach, typowego dla polskiej tradycji ludowej. Uważa się że odmiana ta została wprowadzona na życzenie Gerolamo Baby, osiemnastowiecznego króla Neapolu, który był wielkim wielbicielem słodkości. »