kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

 

Przysmak grzybowy

Rodzaj potrawy: danie główne
Rodzaj kuchni: europejska
Stopień trudności: łatwe
Koszt: niski
Czas: 10
Danie wegetariańskie: tak
Liczba porcji: 4

Składniki:

1 łyżeczka oliwy z oliwek
1 posiekana cebula
300 g pokrojonych boczniaków
8 dojrzałych pomidorów
¼ łyżeczki suszonego estragonu
Sól i pieprz do smaku

Wykonanie:

1. Na rozgrzaną patelnie wlej oliwę, dodaj cebule. Pozostaw na ogniu na ok. 2 minuty
2. Dodaj grzyby i gotuj kolejne 2-3 minuty
3. Przypraw solą, pieprzem i estragonem
4. Dodaj pokrojone w ósemki pomidory
5. Całość wymieszaj i pozostaw na ogniu, aż wszystkie składniki staną się miękkie

 


Źródło: www.foodfit.com

Możesz dodawać zdjęcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawać komentarze musisz sie zalogować

 


 


 

Babà jest pochodną ciasta rosnącego na naturalnych drożdżach, typowego dla polskiej tradycji ludowej. Uważa się że odmiana ta została wprowadzona na życzenie Gerolamo Baby, osiemnastowiecznego króla Neapolu, który był wielkim wielbicielem słodkości. »