kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

 

Szaszłyki z wątróbki

Rodzaj potrawy: danie główne
Rodzaj kuchni: europejska
Stopień trudności: średnie
Koszt: niski
Czas: 35
Danie wegetariańskie: nie
Liczba porcji: 4

Składniki:

400 g kurzych wątróbek
8 dużych pieczarek
8 plasterków wędzonego boczku
2 cebule
sól, pieprz
4 łyżki oleju
4 łyżki bułki tartej

Wykonanie:

Wątróbki oczyścić, umyć, pokroic na kawałki. Każdy plasterek boczku podzielić na trzy części, pieczarki umyć, przekroić na połówki, cebule na plastry. Na 4 szpadki szaszłykowe nadziewać na przemian wątróbkę, boczek, cebulę i pieczarki. Oprószyć solą i pieprzem oraz tartą bułką, posmarować olejem. Ulożyć w naczyniu do zapiekania, wstawić do piekarnika nagrzanego do temp. 180 stopni, zapiekać ok. 15 minut.

 



Możesz dodawać zdjęcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawać komentarze musisz sie zalogować

 


 


 
Przepis dnia: Pavlova biała z kiwi

Uzależnia i powoduje, że ci którzy szukali dotąd zastosowania dla "nadmiarowych" białek, mają problem co zrobić z żółtkami.»