kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

 

Zapiekanka szpinakowa

Rodzaj potrawy: zapiekanka
Rodzaj kuchni: polska
Stopień trudności: łatwe
Koszt: niski
Czas: 90
Danie wegetariańskie: nie
Liczba porcji: 6

Składniki:

1 łyżeczka masła
½ pokrojonej cebuli
5 plasterków bekonu
2 duże ziemniaki
140 g mrożonego szpinaku
256 g startego żółtego sera
256 ml gęstej śmietany

Wykonanie:

1. Nagrzej piekarnik do 175 stopni Celcjusza
2. Rozpuść masło na rozgrzanej patelni, dodaj cebulę i posiekany boczek
3. Gdy cebula będzie złocista dodaj pokrojone ziemniaki i szpinak. Wymieszaj
4. Całość umieść w naczyniu do pieczenia, posyp serem i polej śmietaną
5. Piecz około godziny

 


Źródło: www.allrecipes.com

Możesz dodawać zdjęcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawać komentarze musisz sie zalogować

 


 


 
Przepis dnia: Pavlova biała z kiwi

Uzależnia i powoduje, że ci którzy szukali dotąd zastosowania dla "nadmiarowych" białek, mają problem co zrobić z żółtkami.»