kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

 

Colesław z czerwonej kapusty

Rodzaj potrawy: sałatka
Rodzaj kuchni: niemiecka
Stopień trudności: łatwe
Koszt: niski
Czas: 10 (nie licząc chłodzenia)
Danie wegetariańskie: tak
Liczba porcji: 6

Składniki:

mała główka czerwonej kapusty (ok 800 g)
3 młode pory (tylko białe części)
100 ml majonezu
sok z połowy cytryny
sól, pieprz

Wykonanie:

Kapustę oczyścić, zdjąć zwiędłe liście, wyciąć głąby i zetrzeć na najgrubszych oczkach tarki. Pory oczyścić, pokroić w cienkie półplasterki. Wymieszać warzywa z sokiem z cytryny, odstawić na 5 minut. Wymieszać z majonezem i przyprawami. Przed podaniem ok. 1 godziny chłodzić w lodówce.

 



Możesz dodawać zdjęcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawać komentarze musisz sie zalogować

 


 


 
Przepis dnia: Pavlova biała z kiwi

Uzależnia i powoduje, że ci którzy szukali dotąd zastosowania dla "nadmiarowych" białek, mają problem co zrobić z żółtkami.»