kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

 

PASTA DOMOWA Z WĘDZONEJ MAKRELI

Rodzaj potrawy: dodatek
Rodzaj kuchni: europejska
Stopień trudności: łatwe
Koszt: niski
Czas: 20
Danie wegetariańskie: tak
Liczba porcji: 4

Składniki:

Składniki:
- 3 jajka
- 1 duża cebula
- pęczek szczypiorku
- 1 duża wędzona makrela
- 1 lub 2 ogórki kiszone
- 1 lub 2 łyżki majonezu

Wykonanie:

Przygotowanie:
Jajka ugotuj na twardo. Pokrój w drobną kosteczkę. Następnie umyj szczypiorek i obierz cebulkę. Pokrój ogórek w drobną kostkę. Makrelę rozdrobnij i połącz z resztą produktów. Na koniec wymieszaj pastę i dodaj majonez. Jeszcze raz wymieszaj i wstaw na chwilę do lodówki.

 


Źródło: http://www.bonapetit.pl/blog/?p=202
Autor: Grzesiek

Możesz dodawać zdjęcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawać komentarze musisz sie zalogować

 


 


 
Przepis dnia: Pavlova biała z kiwi

Uzależnia i powoduje, że ci którzy szukali dotąd zastosowania dla "nadmiarowych" białek, mają problem co zrobić z żółtkami.»