kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Je¶li nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona g³ówna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Zwi±zki   ¯ycie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce s± dyskryminowane w pracy?





 
 

 

Wo³owina po grecku

Rodzaj potrawy: danie g³ówne
Rodzaj kuchni: grecka
Stopień trudności: ¶rednie
Koszt: wysoki
Czas: 60
Danie wegetariańskie: nie
Liczba porcji: 4

Składniki:

1kg wo³owiny na gulasz
szklanka wytrawnego czerwonego wina
75 dag pomidorów
2 ¶rednie cebule
pêczek natki pietruszki
3 listki laurowe
z±bek czosnku
4 ³y¿ki oleju lub oliwy
cynamon, kilka go¼dzików, pó³ ³y¿eczki cukru, sól, pieprz

Wykonanie:

Cebule i czosnek obraæ i drobno posiekaæ. Pomidory obraæ i pokroiæ w kostkê, miêso umyæ, osuszyæ i pokroiæ. Na rozgrzanym oleju lub oliwie podsma¿yæ miêso, doprawiæ sol± i pieprzem, dodaæ cebulê, czosnek i pomidory. Wlaæ wino, dodaæ resztê przypraw, przykryæ i dusiæ do miêkko¶ci miêsa. Przed podaniem danie posypaæ posiekan± natk± pietruszki.

 



Mo¿esz dodawaæ zdjêcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawaæ komentarze musisz sie zalogowaæ

 


 


 
Przepis dnia: Pavlova bia³a z kiwi

Uzale¿nia i powoduje, ¿e ci którzy szukali dot±d zastosowania dla "nadmiarowych" bia³ek, maj± problem co zrobiæ z ¿ó³tkami.»