kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

 

Zupa rybna

Rodzaj potrawy: zupa
Rodzaj kuchni: polska
Stopień trudności: łatwe
Koszt: niski
Czas: 30
Danie wegetariańskie: tak
Liczba porcji: 4

Składniki:

4 filety lub mrożone kostki rybne
włoszczyzna bez kapusty
1 łyżeczka mąki
natka pietruszki
sól
pieprz

Wykonanie:

Włoszczyznę obrać, umyć, włożyć do garnka i ugotować wywar. Gdy warzywa będą miękkie, wyjąć i pokroić w kosteczkę. Następnie filety rybne opłukać, pokroić w kostkę, gotować w wywarze na małym ogniu do miękkości. Ugotowaną rybę połączyć z pokrojonymi warzywami i zalać wywarem z włoszczyzny. Gotować około 10 minut. Zagęścić lekko mąką, dodać sól i pieprz do smaku. Posypać natką pietruszki.

 


Autor: Izu77

Możesz dodawać zdjęcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawać komentarze musisz sie zalogować

 


 


 
Przepis dnia: Pavlova biała z kiwi

Uzależnia i powoduje, że ci którzy szukali dotąd zastosowania dla "nadmiarowych" białek, mają problem co zrobić z żółtkami.»