kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

 

Twarożek z kiełkami rzodkiewki

Rodzaj potrawy: śniadanie
Rodzaj kuchni: europejska
Stopień trudności: łatwe
Koszt: niski
Czas: 10
Danie wegetariańskie: tak
Liczba porcji: 4

Składniki:

200 g chudego twarogu
1 łyżka śmietany
50 g kiełków rzodkiewki
sól
pieprz



Wykonanie:

Twaróg utrzeć z łyżką śmietany na gładką masę, a następnie dodać umyte i pokrojone drobno kiełki.
Doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać.

Twarożek z kiełkami rzodkiewki doskonale smakuje ze świeżym pieczywem chrupkim. Można go również podawać jako pastę do krakersów.

 


Autor: Izu77

Możesz dodawać zdjęcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawać komentarze musisz sie zalogować

 


 


 

Babà jest pochodną ciasta rosnącego na naturalnych drożdżach, typowego dla polskiej tradycji ludowej. Uważa się że odmiana ta została wprowadzona na życzenie Gerolamo Baby, osiemnastowiecznego króla Neapolu, który był wielkim wielbicielem słodkości. »