kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

 

Faszerowane kiełbaski

Rodzaj potrawy: zapiekanka
Rodzaj kuchni: niemiecka
Stopień trudności: średnie
Koszt: niski
Czas: 30
Danie wegetariańskie: nie
Liczba porcji: 4

Składniki:

250 g pieczarek
1 mała cebula
masło
4 pomidory
tłuszcz do wysmarowania formy
1 jajko
curry, sól, pieprz
½ szklanki śmietany
100 g tartego sera
400 g kiełbasek

Wykonanie:

Umyte pieczarki i cebulę pokroić w drobną kostkę, usmażyć na maśle. Jajko wymieszać z curry, śmietaną, połową sera, cebulą i pieczarkami, doprawić solą i pieprzem. Kiełbaski rozkroić wzdłuż (nie do końca!), napełnić nadzieniem i ułożyć w wysmarowanym tłuszczem naczyniu do zapiekania. Na kiełbaskach ułożyć plasterki pomidorów, posypać resztą sera i zapiekać w piekarniku, aż ser się roztopi.

 


Autor: Ada

Możesz dodawać zdjęcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawać komentarze musisz sie zalogować

 


 


 
Przepis dnia: Pavlova biała z kiwi

Uzależnia i powoduje, że ci którzy szukali dotąd zastosowania dla "nadmiarowych" białek, mają problem co zrobić z żółtkami.»