kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

 

Pasta pieczarkowa

Rodzaj potrawy: przystawka
Rodzaj kuchni: europejska
Stopień trudności: łatwe
Koszt: niski
Czas: 35
Danie wegetariańskie: tak
Liczba porcji: 4

Składniki:

75 dag pieczarek
olej lub masło do smażenia
½ szklanki posiekanej cebuli
1 jajko
sól, pieprz do smaku

Wykonanie:

Oczyszczone pieczarki kroimy w kostkę. Na rozgrzanym tłuszczu smażymy cebulę, a gdy się podrumieni, wrzucamy pieczarki. Smażymy, aż odparuje cały płyn, a grzyby będą rumiane. Studzimy i wszystko drobno siekamy lub po prostu mielimy w maszynce. Dodajemy jajko, doprawiamy solą i pieprzem – jeśli pasta jest zbyt rzadka, możemy do niej dodać nieco tartej bułki. Świetne do kanapek, zapiekanek, pierożków lub naleśników.

 


Źródło: własne
Autor: Ada

Możesz dodawać zdjęcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawać komentarze musisz sie zalogować

 


 


 
Przepis dnia: Pavlova biała z kiwi

Uzależnia i powoduje, że ci którzy szukali dotąd zastosowania dla "nadmiarowych" białek, mają problem co zrobić z żółtkami.»