kobiety.net.pl

Nazwa: Hasło:
 
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się
» Polityka cookie Kobiety.net.pl

Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

 
Szukaj

   





 
Ankieta
Czy kobiety w Polsce są dyskryminowane w pracy?





 
 

 

Śliwki w szlafroczkach

Rodzaj potrawy: przystawka
Rodzaj kuchni: europejska
Stopień trudności: średnie
Koszt: średni
Czas: 30
Danie wegetariańskie: nie
Liczba porcji: 4

Składniki:

śliwki suszone (najlepiej kalifornijskie, miękkie)
rodzynki lub migdały
kilka plastrów wędzonego boczku
tłuszcz do smażenia

Wykonanie:

Z suszonych śliwek usunąć pestki (jeśli je mają), do każdej włożyć rodzynki lub obrany ze skórki migdał. Tak przygotowane śliwki zawijać w wąskie plasterki boczku, spinać wykałaczkami, usmażyć na rumiano.

 


Autor: Ada

Możesz dodawać zdjęcia do przepisu po zalogowaniu

Nazwa: Hasło:
Jesli nie masz jeszcze konta zarejestruj się

Aby móc dodawać komentarze musisz sie zalogować

 


 


 
Przepis dnia: Pavlova biała z kiwi

Uzależnia i powoduje, że ci którzy szukali dotąd zastosowania dla "nadmiarowych" białek, mają problem co zrobić z żółtkami.»